<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stordalen venter reiselivsbrems, Carnegies to norske esg-favoritter og DOF-knekk på vei til retten

  Publisert 2. des. 2022 kl. 15.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Petter Stordalen venter reiselivsbrems, Carnegies to norske esg-favoritter og DOF-knekk på vei til retten
  02.12.2022 Etter full fart i høst forbereder hotell- og reiselivskonge Petter Stordalen seg på en brems i 2023. Vi snakker med han og DNBs eiendomssjef Olav T. Løvstad om eiendom og renter. I studio kommer også Carnegie-forvalter Anne Strömberg på besøk fra Stockholm og forteller om hvordan de velger ut grønne aksjer. Vi runder av med en bilprat med FA Motors Andreas Scheel, som både forteller om rekkeviddekongen fra Mercedes og en stor BMW han kjørte i California.

  Etter full fart i høst forbereder hotell- og reiselivskonge Petter Stordalen seg på en brems i 2023. Vi snakker med han og DNBs eiendomssjef Olav T. Løvstad om eiendom og renter.

  I studio kommer også Carnegie-forvalter Anne Strömberg på besøk fra Stockholm og forteller om hvordan de velger ut grønne aksjer.

  Vi runder av med en bilprat med FA Motors Andreas Scheel, som både forteller om rekkeviddekongen fra Mercedes og en stor BMW han kjørte i California.