<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det er en utrolig forskjell på store og små selskaper

  Publisert 3. des. 2022 kl. 10.14
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Svensk forvalter om aksjefallet: – Det er en utrolig forskjell på store og små selskap
  29.11.2022 Det er ikke bare i Norge at hvilke aksjer du har sittet i har vært avgjørende for avkastning i år. Sånn er det også i Sverige. Mer om det og at det særlig er to norske aksjer som har fanget oppmerksomheten til Anna Strömberg, bærekraftsjef og forvalter i Carnegie Fonder, får du høre om her. Hun forvalter rundt en milliard kroner i fondet Carnegie All Cap Svanemerket-fond og kommer til studio for å snakke om markedet i år, rallyet i høst, ESG-aksjer og trender hun ser drive markedet fremover.

  Det er ikke bare i Norge at hvilke aksjer du har sittet i har vært avgjørende for avkastning i år. Sånn er det også i Sverige. 

  Mer om det og at det særlig er to norske aksjer som har fanget oppmerksomheten til Anna Strömberg, bærekraftsjef og forvalter i Carnegie Fonder, får du høre om her. 

  Hun forvalter rundt en milliard kroner i fondet Carnegie All Cap Svanemerket-fond og kommer til studio for å snakke om markedet i år, rallyet i høst, ESG-aksjer og trender hun ser drive markedet fremover.