<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Hadde Equinor villet kjøpe Scatec hadde de gjort det

  Publisert 20. des. 2022 kl. 10.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 85 ord
  – Hadde Equinor villet kjøpe Scatec hadde de gjort det
  20.12.2022 Vi snakker om havvindindustrien og grønne aksjer når vi får besøk av analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier som har Kjøp på Scatec, men som ikke tror på noe oppkjøp fra Equinor med det første. Han forteller hvorfor han sier Hold på Seaway7, mens han er positiv til serviceselskapene Edda og IWS.

  – Hadde Equinor villet kjøpe Scatec hadde de gjort det, sier analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier. 

  Vi snakker om havvindindustrien og grønne aksjer når vi får besøk av Olaisen, som har kjøpsanbefaling på Scatec, men som ikke tror på noe oppkjøp fra Equinor med det første. Han forteller hvorfor han sier hold på Seaway7, mens han er positiv til serviceselskapene Edda og IWS.

  Vi spør også hvorfor Olaisen er så positiv til PGS når andre analytikere sier selg - stikkordet er gjeld.

  Se hele børsmorgen her:

  Børsmorgen: Olaisens havvind-guide og ikke så lettjente penger i olje
  20.12.2022 – Hadde Equinor villet kjøpe Scatec hadde de gjort det, sier analysesjef John Olaisen i ABG Sundal Collier. Vi snakker om fornybar, Olaisen gir oss en innføring i havvindaksjene på Oslo Børs og vi spør om driftsproblemer og økte kostnader kan presse oljeaksjene. Vi spør også hvorfor Olaisen er så positiv til PGS når andre analytikere sier selg - stikkordet er gjeld.