<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rammer Telia-smellen Telenor?

– De er litt sent ute, sier DNB Markets-analytiker Frank Maaø om Telenor.

Publisert 23. jan. 2023 kl. 11.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
23.01.2023 Økte renter og kapitalkostnader påfører Telia et tap på 19,8 millarder svenske kroner, men kan det samme ramme Telenor? Vi snakker med DNB Markets-analytiker Frank Maaø om milliardtapet og om økte renter kan gjøre det vanskeligere for Telenor å selge unna infrastruktur slik Telia har gjort. – De er litt sent ute, sier Maaø om Telenor.

Økte renter og kapitalkostnader påfører Telia et tap på 19,8 milliarder svenske kroner, men kan det samme ramme Telenor? 

Vi snakker med DNB Markets-analytiker Frank Maaø om milliardtapet og om økte renter kan gjøre det vanskeligere for Telenor å selge unna infrastruktur slik Telia har gjort. 

– De er litt sent ute, sier Maaø om Telenor.

Mer om det, hvorfor han tror på nye tilbakekjøp fra februar og om Ericsson har nådd bunnen blir det mer om i denne sendingen. 

Aksjekommentator Karl Johan Molnes varmer opp til Teslas kvartalsrapport på onsdag.

Se hele Børsmorgen her: 

23.01.2023 – De er litt sent ute, sier Telenor-analytiker Frank Maaø på spørsmålet om økte renter og Telias milliardtap kan forsure Telenors muligheter til å selge unna mer infrastruktur for milliardbeløp. Mer om det, hvorfor han tror på nye tilbakekjøp fra februar og om Ericsson har nådd bunnen blir det mer om i denne sendingen. Aksjekommentator Karl Johan Molnes varmer opp til Teslas kvartalsrapport på onsdag.