<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Okea-sjefen vil vokse etter rekordtall: – Slike transaksjoner er alfa omega

    Publisert 31. jan. 2023 kl. 10.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 98 ord
    Okea-sjefen vil vokse etter rekordtall
    31.01.2023 – Slike transaksjoner er alfa omega for at vi skal ha suksess, sier Okea-sjef Svein J. Liknes om Brage-oppkjøpet fra Wintershall på slutten av 2022 – som han betalte kontant. I en tid der pengene renner inn, samtidig som refinansiering er ganske dyrt, forklarer Liknes om hvordan selskapet skal nå vekstmålene for 2023, hva de tenker rundt utbytter og kapitalallokering og om driften på feltene vil gå som normalt.

    – Slike transaksjoner er alfa omega for at vi skal ha suksess, sier Okea-sjef Svein J. Liknes om Brage-oppkjøpet fra Wintershall på slutten av 2022 – som han betalte kontant.

    I en tid der pengene renner inn, samtidig som refinansiering er ganske dyrt, forklarer Liknes om hvordan selskapet skal nå vekstmålene for 2023, hva de tenker rundt utbytter og kapitalallokering og om driften på feltene vil gå som normalt.

    Aksjekommentator Karl Johan Molnes ser også nærmere på Fords priskutt på elbilen Mach-E og tallene fra halvlederselskapet NXP, samtidig som vi venter spent på nyheter fra kriserammede Flyr.

    Se hele Børsmorgen her:

    Børsmorgen: Okea-sjefen på kjøper'n og Ford kutter elbilpriser
    31.01.2023 – Slike transaksjoner er alfa omega, sier Okea-sjef Svein J Liknes om oppkjøpet fra Wintersahll han gjorde før jul – og betalte kontant. Mer om pengene som renner inn, hvorfor det er dyrt å låne og hvordan selskapet skal nå vekstmålene i år blir det mer om i januars siste Børsmorgen. Aksjekommentator Karl Johan Molnes ser også nærmere på Fords priskutt på elbilen Mach-E og tallene fra halvlederselskapet NXP, samtidig som vi venter spent på nyheter fra kriserammede Flyr.