<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Boligbrems, lakseløft og Hegnars skattespådom

Publisert 3. jan. 2023 kl. 15.46
Oppdatert 3. jan. 2023 klokken 15.49
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 70 ord
03.01.2023 – Det blir en merkbar oppbremsing, sier Trygve Hegnar om norsk økonomi i 2023. Vi ser nærmere på Selvaag Bolig-aksjen som faller kraftig etter nye salgstall og Hegnar mener rentesmellen ikke har truffet folk helt ennå. Han deler også sin analyse av aksjemarkedet og hva sentralbankene kan komme til å gjøre i det nye året. Vi ser også nærmere på sprikende syn på to Aker-aksjer og hvorfor Kinas eiendomsgigant Evergrande fortsatt sliter.

– Det blir en merkbar oppbremsing, sier Trygve Hegnar om norsk økonomi i 2023. 

Vi ser nærmere på Selvaag Bolig-aksjen som faller kraftig etter nye salgstall og Hegnar mener rentesmellen ikke har truffet folk helt ennå. Han deler også sin analyse av aksjemarkedet og hva sentralbankene kan komme til å gjøre i det nye året. 

Vi ser også nærmere på sprikende syn på to Aker-aksjer og hvorfor Kinas eiendomsgigant Evergrande fortsatt sliter.