<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kredinor henter ny markeds- og kommunikasjonssjef fra If

Jon Berge går fra If til Kredinor.

Publisert 5. jan. 2023 kl. 10.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
Charlotte Surén(t.v), strategidirektør i Kredinor, Jon Berge, ny markeds- og kommunikasjonssjef i Kredinor og Klaus-Anders Nysteen, adm. direktør Kredinor. Kredinor

Inkassoselskapet Kredinor har ansatt Jon Berge som ny markeds- og kommunikasjonssjef. Berge kommer fra stillingen som nordisk kommunikasjonsdirektør i forsikringsselskapet If.

– Vi er i gang med å styrke og profesjonalisere våre markeds- og kommunikasjonsressurser, og vi er svært fornøyde med at vi har fått på plass en så erfaren og dyktig medarbeider som Jon, sier Charlotte Surén, strategidirektør i Kredinor.

I 2022 fusjonerte Kredinor og Modhi, og sammen ble de et ledende selskap innenfor inkasso og gjeldsbetjening med Norden som hjemmemarked. 

─ Berge har lang erfaring fra finansbransjen og har de siste årene jobbet som kommunikasjonsdirektør med ansvar for hele Norden. Dette er erfaringer som er verdifulle for oss, og vi er svært glade for at han vil være med på laget og reisen vår videre, sier Klaus-Anders Nysteen, adm. direktør i Kredinor.

Berge ser frem til å starter i stillingen 1. mars.

─ Inkassobransjen står midt i en stor omveltning, der helhetlig ansvar for kunden og bærekraft blir stadig mer sentralt. Kredinor har tatt lederskap i denne utviklingen, og jeg ser frem til å bidra til å ta bransjen videre i riktig retning, sier Berge.