<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Disse selskapene slår alltid analytikerne

Bespoke Investment Group har listet opp seks selskaper det mener har gode utsikter til å slå analytikernes forventninger neste uke.

Publisert 21. jan. 2023 kl. 11.59
Oppdatert 21. jan. 2023 klokken 12.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 212 ord
KAN SLÅ ANALYTIKERNE: Visa blir trukket frem som et selskap som kan slå forventningene. Foto: Bloomberg

Investorer som vil navigere seg gjennom kvartalssesongen den kommende uken har flere gode alternativer når det kommer til selskaper som historisk har slått analytikernes forventninger, ifølge Bespoke Investment Group, skriver CNBC.

Flere selskaper hatt et tøft fjerdekvartal. UBS-strateg Keith Parker forventer at inntjeningen for selskapene på samleindeksen S&P 500 vil falle med 2,7 prosent i fjerde kvartal, etter syv kvartaler på rad med vekst.

Av totalt 56 selskaper som har rapportert på S&P 500 hittil, har 69 prosent overrasket på oppsiden, mens 31 prosent har bommet, ifølge FactSet.

Etter en sterk start på året har Dow Jones falt tilbake etter skuffende inntjeningstall. S&P 500 og Nasdaq er derimot i positivt terreng for året, og fikk en boost etter gode Netflix-tall fredag.

Bespoke Investments har listet opp selskaper med rapporter neste uke, som historisk har levert solid opp mot forventning. Disse er:

  1. Logitech
  2. D.R Horton
  3. F5 Networks
  4. ServiceNow
  5. Visa
  6. Mondelez

Knust forventning

I løpet av 85 rapporter har Texas-baserte D.R Horton slått forventningene til resultat pr. aksje (EPS) 75 prosent av gangene og salgstallene 69 prosent av gangene, ifølge Bespoke.

ServiceNow har levert overskudd og sales over forventning 88 og 93 prosent av gangene fordelt på 42 rapporter. Mondelez har overrasket med høyere EPS 83 prosent av gangene på 41 rapporter. Logitech har slått forventningene til inntjening og salg 75 og 67 prosent av  av tiden.