<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Telenor kutter og lanserer ny struktur

Publisert 24. jan. 2023 kl. 18.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 65 ord
24.01.2023 Rundt 400 ansatte og konsulenter skal ut når Telenor annonserer nye grep for å møte økte energipriser og en presset konkurransestuasjon. Norgessjef Birgitte Engebretsen er med i sendingen for å forklare hva slags grep som tas, inkludert den nye strukturen. Den inkluderer en ny divisjon som har som oppgave å drive frem mer utbygging av fiber i samarbeid med de nye medinvestorene KKR og Oslo Pensjonsforsikring.

Rundt 400 ansatte og konsulenter skal ut når Telenor annonserer nye grep for å møte økte energipriser og en presset konkurransesituasjon. 

Norgessjef Birgitte Engebretsen er med i sendingen for å forklare hva slags grep som tas, inkludert den nye strukturen. Den inkluderer en ny divisjon som har som oppgave å drive frem mer utbygging av fiber i samarbeid med de nye medinvestorene KKR og Oslo Pensjonsforsikring.