<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Otovo varsler emisjon på 250 millioner kroner

Otovo melder om økt interesse og øker emisjonen til 250 millioner kroner. 

Publisert 25. jan. 2023 kl. 16.58
Oppdatert 25. jan. 2023 klokken 17.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord
VIL HENTE PENGER: Otovo-sjef Andreas Thorsheim. Foto: Eivind Yggeseth

 

Onsdag morgen kom Otovo med sine kvartalstall, og kort tid etter varslet selskapet at det skulle gjennomføre en rettet emisjon på 200 millioner kroner etter børstid onsdag. På grunn av betydelige indikasjoner mottatt gjennom dagen har selskapet besluttet å hente inn opptil 250 millioner kroner med hjelp fra DNB Markets.

Selskapets største aksjonær Axel Johnson AB vil, gjennom selskapet AxSol AB, tegne seg for minst sin pro rata andel av den rettede emisjonen. I tillegg har det blitt inngått en avtale der AxSol garanterer tegning av inntil 200 millioner kroner av emisjonen til en kurs på 19,88 kroner stykket.

Emisjonen har mottatt støtte fra eksisterende aksjonærer som representerer til sammen 27 prosent av de utestående aksjene. Ifølge Otovo har det blitt mottatt indikasjoner på tegninger over totalt 250 millioner kroner.

Onsdag falt aksjen 3,5 prosent til 19,02 kroner.