<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

EasyJet løfter norske flyaksjer og Private Equity sitter på gjerdet

Publisert 25. jan. 2023 kl. 17.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 58 ord
25.01.2023 Det er overraskende bra fart i transaksjonsmarkedet selv om rentene har økt og mange i Private Equity sitter på gjerdet og venter, forklarer EY-partner Bjørn Tore Foss som er ute med en fersk kvartalsrapport for M&A-markedet. Vi ser også nærmere på EasyJet-rapporten som satte fart i norske flyaksjer, Boeings tap og andre nyheter som har preget børsen her hjemme.

Det er overraskende bra fart i transaksjonsmarkedet selv om rentene har økt og mange i Private Equity sitter på gjerdet og venter, forklarer EY-partner Bjørn Tore Foss som er ute med en fersk kvartalsrapport for M&A-markedet. 

Vi ser også nærmere på EasyJet-rapporten som satte fart i norske flyaksjer, Boeings tap og andre nyheter som har preget børsen her hjemme.