<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Energikommisjonen med hårete mål, brutal skilsmisse i Barentshavet og Rec-eufori

    Publisert 1. feb. 2023 kl. 17.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord
    Energikommisjonen med hårete mål, brutal skilsmisse i Barentshavet og Rec-eufori
    01.02.2023 Konkursen i Flyr ble raskt overskygget av nyheter Energikommisjonen og fra Equinor og Vår Energi, som skiller lag med ammoniakkpartneren Horisont Energi i Barentshavet. Den nyheten knakk aksjen, samtidig som Rec suser oppover og er Børsens mest omsatte aksje etter kontraktsnyheter fra Korea. Mer om det, krisen i Dof og ikke minst Norges energifloke blir det mer om i denne sendingen. Vi snakker med lederen av Energikommisjonen, NHH-professor Lars Sørgard, NHOs viseadministrerende Anniken Hauglie, LO-sekretær Are Tomasgard og kraftbransjens øverste talskvinne: Fornybar Norge-sjef Åslaug Haga. Får vi nok kraft og hvor må vi kutte? Må industriarbeidsplasser, klimamål, naturvern eller ønsket om billig energi gi etter for å løse utfordringene våre?

    Konkursen i Flyr ble raskt overskygget av nyheter Energikommisjonen og fra Equinor og Vår Energi, som skiller lag med ammoniakkpartneren Horisont Energi i Barentshavet. Den nyheten knakk aksjen, samtidig som Rec suser oppover og er Børsens mest omsatte aksje etter kontraktsnyheter fra Korea. Mer om det, krisen i Dof og ikke minst Norges energifloke blir det mer om i denne sendingen. 

    Vi snakker med lederen av Energikommisjonen, NHH-professor Lars Sørgard, NHOs viseadministrerende Anniken Hauglie, LO-sekretær Are Tomasgard og kraftbransjens øverste talskvinne: Fornybar Norge-sjef Åslaug Haga. Får vi nok kraft og hvor må vi kutte? Må industriarbeidsplasser, klimamål, naturvern eller ønsket om billig energi gi etter for å løse utfordringene våre?