<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Telenor-opptur, mer laksekrøll og PGS-sjefen om oljerallyet

    Publisert 2. feb. 2023 kl. 15.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 117 ord
    Telenor-opptur, mer laksekrøll og PGS-sjefen mener vi bare har sett starten av oljerallyet
    02.02.2023 – Vi er tidlig i syklusen, sier PGS-sjef Rune Olav Pedersen om oppturen i seismikk. Han kommer til studio for å fortelle hvor mye fart det er i oljeselskapene som ikke er børsnotert, hvor stort havvind og karbonfangst kan bli og om han tror PGS og Shearwater får ha seismikkflåten får seg selv for evig. Vi snakker også med Telenors finansdirektør Tone H. Bachke og infrastrukturdirektør Jannicke Hilland. Telegianten suste opp på børs da kvartalsrapporten hverken viste noen store tap, nedbemanninger eller andre dårlige nyheter – bare mer utbytte, milliarder fra fibersalg og prognoser om mer vekst i år. Så bra gikk det ikke for Horisont Energi. Hør mer om det og Shells rekord i dagens sending.

             

    – Vi er tidlig i syklusen, sier PGS-sjef Rune Olav Pedersen om oppturen i seismikk. Han kommer til studio for å fortelle hvor mye fart det er i oljeselskapene som ikke er børsnotert, hvor stort havvind og karbonfangst kan bli, og om han tror PGS og Shearwater får ha seismikkflåten for seg selv for evig.

    Vi snakker også med Telenors finansdirektør Tone H. Bachke og infrastrukturdirektør Jannicke Hilland. Telegianten suste opp på børs da kvartalsrapporten hverken viste noen store tap, nedbemanninger eller andre dårlige nyheter – bare mer utbytte, milliarder fra fibersalg og prognoser om mer vekst i år.

    Så bra gikk det ikke for Horisont Energi. Hør mer om det og Shells rekord i dagens sending.