<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bergesen-arving har flyttet til Sveits

En av arvingene til Morten Sigval Bergesen har tatt med seg formuen og flyttet til Sveits.

Publisert 10. feb. 2023 kl. 12.58
Oppdatert 17. mars 2023 klokken 08.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
HAR FLYTTET: Det var på tampen av fjoråret at Henrik Bergesen, som i 2021 hadde en skattelignet formue på 700 millioner kroner, tok med seg formuen til Sveits. (c) Marcoscisetti | Dreamstime.com

Henrik Bergesen (40), en av arvingene til investor og tidligere skipsreder, Morten Sigval Bergesen, har flyttet til Sveits, skriver DN.

Det var ifølge avisen på tampen av fjoråret at Henrik Bergesen, som i 2021 hadde en skattelignet formue på 700 millioner kroner, tok med seg formuen til Sveits.

Flyttedatoen var ifølge Folkeregisteret 19. desember 2022.

Ifølge bladet Kapitals liste; Norges 400 rikeste står Morten Sigval Bergesen oppført på en 58. plass, med en formue på 6,4 milliarder kroner.

Bergesen og familien forvalter formuen gjennom selskapet Havfonn. Mesteparten av verdiene er ifølge Kapital tungt investert i kraft- og investeringsselskapet Arendals Fossekompani.

Skattetallene inkluderer ligningsformue og skatt for Morten Sigval Bergesen, samt hans kone Ragnhild Bergesen og barna Morten Sigval Bergesen jr., Henrik Bergesen og Charlotte Bergesen.