<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny sjef i Nordeas Private Banking-enhet

Marte Kopperstad rykker opp som ny leder for Private Banking i Nordea Norge.

  Publisert 15. feb. 2023 kl. 13.14
  Oppdatert 15. feb. 2023 klokken 13.15
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 132 ord
  NY JOBB I NORDEA: Marte Kopperstad blir leder for Private Banking-enheten. Foto: Nordea

  Marte Kopperstad er utnevnt som ny leder for Private Banking i Nordea Norge. Hun vil ta over for Torsten Østensen fra og med 1. april 2023, mens Østensen vil tiltre stillingen som strategisk rådgiver for Snorre Storset og Asset og Wealth Management.

  Kopperstad har vært leder for produkter og forretningsutvikling i Personal Banking i Nordea, hvor hun også har vært en del av den nordiske ledergruppen. Tidligere har hun vært regionsjef for privatmarkedet i Oslo. Samlet har hun over 20 års erfaring fra finansbransjen, med flere lederverv.

  - Private Banking betyr skreddersøm av tjenester til kunder som har komplekse behov, og som kontinuerlig er i utvikling. Vi har tatt store steg her, og blitt ledende på området i Norge. Nå gleder jeg meg til å utvikle forretningen videre sammen med teamet, sier Marte Kopperstad.