<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian lanserer «gullkort», og Hegnar skal på Årstalen – uten klarinett

Publisert 16. feb. 2023 kl. 16.46
Oppdatert 16. feb. 2023 klokken 16.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 44 ord
Norwegian lanserer «gullkort», Kahoot vil få opp veksten og Hegnar skal på Årstalen – uten klarinett
16.02.2023 Aker skriver ned fornybarverdier, mens Norwegian går gullkortet til SAS etter i sømmene. Vi hører fra Norwergian-sjef Geir Karlsen, Kahoot-sjef Eilert Hanoa og så kommer Trygve Hegnar i studio. Han kommenterer kvartalsrapporter, pengesekken i Hunter og den første årstalen til sentralbanksjef Ida Wolden Bache.

Aker skriver ned fornybarverdier, mens Norwegian går gullkortet til SAS etter i sømmene. Vi hører fra Norwergian-sjef Geir Karlsen, Kahoot-sjef Eilert Hanoa og så kommer Trygve Hegnar i studio. Han kommenterer kvartalsrapporter, pengesekken i Hunter og den første årstalen til sentralbanksjef Ida Wolden Bache.