<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eiendomsarvingene Joachim Sandvold og Betine Erla Sandvold utvandrer til Sveits

Eiendomsarvingene Joachim Sandvold og Betine Erla Sandvold flytter nå sammen til Sveits, og fortsetter med det bølgen av norske rikinger som pakker sekken og setter kursen sydover.

  Publisert 17. feb. 2023 kl. 12.13
  Oppdatert 17. feb. 2023 klokken 13.58
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 264 ord
  PAKKER SEKKEN: Eiendomsarving Joachim Sandvold flytter sammen med sin partner, også hun eiendomsarving, Betine Erla Sandvold til Sveits. Foto: Eivind Yggeseth

  Det siste året har flere titalls formuende nordmenn flyttet til Sveits, og i januar i år endret eiendomsarvingene Joachim Sandvold (33) og Betine Erla Sandvold (34) fra norsk til sveitsisk postadresse.

  Nå har de også offisielt utvandret til Sveits, ifølge DN.

  Avisen kan meddele at det velstående paret flytter til området Wilen bei Wollerau, i nærheten av storbyen Zürich.

  Store verdier

  Joachim Sandvold og Betine Erla Sandvold er arvinger av henholdsvis BikBok-gründer Kenneth Sandvold og eiendomsmilliardær Kim Erla. I 2021 hadde Joachim Sandvold, som er daglig leder i eiendomsselskapet Sandvoldgruppen, en ligningsformue på 140 millioner kroner, mens hans partner hadde 280 millioner å rutte med.

  Betine Erla Sandvold sitter som styremedlem i flere av Erla Eiendom Holdings datterselskaper, og pr. 2021 eide hun ifølge DN 44,8 prosent av morselskapet.

  Ifølge Kapital har Kim Erla en formue på 4,95 milliarder kroner.

  Sandvold-familien har også til salt i grøten, med en anslått formue på rundt 2,2 milliarder.

  Kjente norske naboer

  Joachim og Betine kan se frem til å tilbringe tid med både gode venner, så vel som nær familie:

  Alexandra Haudemann-Andersen, datteren til milliardinvestor Jan Haudemann-Andersen, solgte nemlig nylig sin bolig på Slemdal og satte kursen mot alpelandet, og er en god venn av paret.

  Flere familiemedlemmer av Sandvold og Erla bor også allerede i Sveits:

  Kim Erla, Betines far, flyttet i høst til Wilen bei Wollerau – i samme område som arvingene nå skal bosette seg.

  Også Joachim Sandvolds søster, Rikke, bor i landet. Hun står oppført med adresse i Kilchberg i utkanten av Zürich, og flyttet allerede i september i fjor. Rikke Sandvold hadde en ligningsformue på 131 millioner kroner i 2021.