<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

«Trygdas» nye aksjesjef, NRCs svenske redningsoperasjon og laksetall

  Publisert 21. feb. 2023 kl. 15.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  «Trygdas» nye aksjesjef, NRCs svenske redningsoperasjon og laksetall
  21.02.2023 – 60/40-porteføljen er ikke død, konstaterer Folketrygdfondets sjef Kjetil Houg, som kommer i studio med sin nyansatte aksjesjef Karl Mathisen. Han tar over etter velkjente Nils Bastiansen og vi spør hvilken rolle Mathisen vil innta og hva han vil i sin nye rolle. Vi diskuterer det svært spesielle året 2022 og hvorfor fondet mener en splitt mellom renter og aksjer fortsatt er lurt. Vi hører også fra NRC-sjef Henning Olsen som er i gang med en ryddejobb i Sverige, samt at vi ser på resultatene fra Lerøy, Bakkafrost og Elopak som beveger kurser tirsdag.

  – 60/40-porteføljen er ikke død, konstaterer Folketrygdfondets sjef Kjetil Houg, som kommer i studio med sin nyansatte aksjesjef Karl Mathisen. 

  Han tar over etter velkjente Nils Bastiansen og vi spør hvilken rolle Mathisen vil innta og hva han vil i sin nye rolle. Vi diskuterer det svært spesielle året 2022 og hvorfor fondet mener en splitt mellom renter og aksjer fortsatt er lurt. Vi hører også fra NRC-sjef Henning Olsen som er i gang med en ryddejobb i Sverige, samt at vi ser på resultatene fra Lerøy, Bakkafrost og Elopak som beveger kurser tirsdag.