<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arabere sultne på fiber

  Publisert 23. feb. 2023 kl. 21.41
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 67 ord
  Norge er snart «fibermett»: Tyskland og Finland neste
  23.02.2023 GlobalConnect er en kjempe i det nordiske fibermarkedet. Den EQT-eide aktøren konkurrerer mot Altibox, Telenor, Telia og andre, og får nå inn et statskontrollert fond fra Abu Dhabi på eiersiden. Vi spør konsernsjef Martin Lippert om hva det kan få av konsekvenser, hvorfor appetitten deres etter å bygge fiber er så stor i Finland og Tyskland, samt hvordan økte renter påvirker næringen og milliardtransaksjonene vi har sett tidligere.

  GlobalConnect er en kjempe i det nordiske fibermarkedet. Den EQT-eide aktøren konkurrerer mot Altibox, Telenor, Telia og andre, og får nå inn et statskontrollert fond fra Abu Dhabi på eiersiden. 

  Vi spør konsernsjef Martin Lippert om hva det kan få av konsekvenser, hvorfor appetitten deres etter å bygge fiber er så stor i Finland og Tyskland, samt hvordan økte renter påvirker næringen og milliardtransaksjonene vi har sett tidligere.