<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Quantafuel-bud, Nel-topp om USAs hydrogensult og Finnair om Asia-turistenes comeback

    Publisert 28. feb. 2023 kl. 18.24
    Oppdatert 28. feb. 2023 klokken 18.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord
    Quantafuel-bud, Nel-topp om USAs hydrogensult og Finnair om Asia-turistenes comeback
    28.02.2022 Quantafuel utsatte og utsatte sin egen kvartalsrapport. Så ramlet katten ut av sekken: Et bud fra KKR. I studio kommer Finnairs nye Europa-sjef Robert Lönnblad. Selskapet hadde akkurat begynt å se slutten på pandemien da krigen kom og Russland stengte luftrommet, som stengte selskapet ute fra sin kjente ekspressrute til Asia. Vi får høre om hvilke krisegrep de måtte ta, satsingen med Qatar og hvordan reiselysten til forbrukere i Asia, Europa og USA egentlig ser ut. Vi snakker også med Nels finansdirektør Kjell Christian Bjørnsen om satsingene i USA og hvorfor det blir både tap og trøbbel med fyllestasjonene. Everfuel-sjef Jakob Krogsgaard forteller om deres nye investeringspartner.

    Quantafuel utsatte og utsatte sin egen kvartalsrapport. Så ramlet katten ut av sekken: Et bud fra KKR. I studio kommer Finnairs nye Europa-sjef Robert Lönnblad. 

    Selskapet hadde akkurat begynt å se slutten på pandemien da krigen kom og Russland stengte luftrommet, som stengte selskapet ute fra sin kjente ekspressrute til Asia. 

    Vi får høre om hvilke krisegrep de måtte ta, satsingen med Qatar og hvordan reiselysten til forbrukere i Asia, Europa og USA egentlig ser ut. Vi snakker også med Nels finansdirektør Kjell Christian Bjørnsen om satsingene i USA og hvorfor det blir både tap og trøbbel med fyllestasjonene. Everfuel-sjef Jakob Krogsgaard forteller om deres nye investeringspartner.