<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finnair tror Asia-turismen våkner til høsten

  Publisert 28. feb. 2023 kl. 18.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Finnair tror Asia-turismen våkner til høsten
  28.02.2023 Finnair bygget seg opp som ekspressruten til Asia, men etter både en pandemi og en Ukraina-invasjon som endte med at Russland stengte luftrommet sitt, har selskapet blitt satt på store prøver. Vi får besøk av selskapets nye Europa-sjef Robert Lönnblad. Han forteller om selskapets nye strategi og samarbeidsavtalen med Qatar Airways, når asiatiske turister igjen vil flokke til norske toppdestinasjoner og hvordan reiseliysten egentlig ser ut hos norske, finske og europeiske forbrukere i en tid med høy inflasjon, økte renter og dyrt drivstoff.

  Finnair bygget seg opp som ekspressruten til Asia, men etter både en pandemi og en Ukraina-invasjon som endte med at Russland stengte luftrommet sitt, har selskapet blitt satt på store prøver. Vi får besøk av selskapets nye Europa-sjef Robert Lönnblad. 

  Han forteller om selskapets nye strategi og samarbeidsavtalen med Qatar Airways, når asiatiske turister igjen vil flokke til norske toppdestinasjoner og hvordan reiseliysten egentlig ser ut hos norske, finske og europeiske forbrukere i en tid med høy inflasjon, økte renter og dyrt drivstoff.