<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Økonominyhetene: Spinnvill handel i gruveaksje, ny ladeutfordrer fra Rogaland og Lush-konkurs

Publisert 6. mars 2023 kl. 15.29
Oppdatert 6. mars 2023 klokken 15.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
06.03.2023 Vi så det under Flyr-emisjonen og nå skjer det igjen: En enorm handel i Nordic Mining-aksjen like før emisjonsaksjene formelt kan handles. Foregår det udekket og ulovlig shorthandel? Vi får besøk i studio av gründer Eirik Jørgensen som er en av de som står bak Amina Charging fra Rogaland. Hva er det som gjør at denne regionen spytter ut stadig nye ladeselskaper som Easee og Zaptec, og hvordan skal Amina ta sin del av markedet? Vi ser også nærmere på Lush-konkursen, trafikktallene fra Norwegian, samt nyheter fra PGS, PasientSky, Kitron og Kongsberg Gruppen.

Vi så det under Flyr-emisjonen og nå skjer det igjen: En enorm handel i Nordic Mining-aksjen like før emisjonsaksjene formelt kan handles. Foregår det udekket og ulovlig shorthandel? 

Vi får besøk i studio av gründer Eirik Jørgensen som er en av de som står bak Amina Charging fra Rogaland. Hva er det som gjør at denne regionen spytter ut stadig nye ladeselskaper som Easee og Zaptec, og hvordan skal Amina ta sin del av markedet? 

Vi ser også nærmere på Lush-konkursen, trafikktallene fra Norwegian, samt nyheter fra PGS, PasientSky, Kitron og Kongsberg Gruppen.