<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Norge er like ustabilt som Latin-Amerika

BERGEN (FA): Sjekk hva den chilenske laksetoppen sier om skattesmellen hans norske konkurrenter får i fanget.

Publisert 11. mars 2023 kl. 09.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 71 ord
Laksetopp: Norge har blitt som Latin-Amerika
10.03.2023 – Norge er like ustabilt som Latin-Amerika regulatorisk sett, mener den chilenske oppdrettstoppen Ricardo Garcia Holtz, styrenestleder i Salmones Camanchaca. Etter to krevende år ble det comeback og overskudd i 2023. Vi snakker med laksetoppen da han besøkte sjømatkonferansen NASF i Bergen om utsiktene for 2023 og hvordan han ser på skattesmellen hans norske konkurrenter nå får i fanget.

– Norge er like ustabilt som Latin-Amerika regulatorisk sett, mener den chilenske oppdrettstoppen Ricardo Garcia Holtz, styrenestleder i Salmones Camanchaca, til FA TV.

Etter to krevende år ble det comeback og overskudd i 2023. Vi snakker med laksetoppen da han besøkte sjømatkonferansen NASF i Bergen om utsiktene for 2023 og hvordan han ser på skattesmellen hans norske konkurrenter nå får i fanget.