<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Vi har ikke sett så store utslag siden Black Monday i 1987

  Publisert 13. mars 2023 kl. 18.20
  Oppdatert 13. mars 2023 klokken 18.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Bankkollaps senker aksjer, renter og oljen, mens Fosen-møllene får stå
  13.03.2023 – Vi har ikke sett så store utslag siden Black Monday i 1987, sier sjeføkonom Bjørn Roger Wilhelmsen i Nordkinn Asset Management om utslagene i rentemarkedet etter helgens to bankkollapser i USA. Må Federal Reserve nå kaste renteplanene sine i søpla og tenke nytt? Og hva skjer med nordiske banker nå som kollapsen i Silicon Valley Bank og Signature Bank sender bankaksjer ned verden over? Vi spør bankanalytiker Håkon Astrup i DNB Markets. Du får også høre hva regjeringen forteller Stortinget om Fosen-vindparken og andre nyheter som preger markedet.

  – Vi har ikke sett så store utslag siden Black Monday i 1987, sier sjeføkonom Bjørn Roger Wilhelmsen i Nordkinn Asset Management om utslagene i rentemarkedet etter helgens to bankkollapser i USA. 

  Må Federal Reserve nå kaste renteplanene sine i søpla og tenke nytt? Og hva skjer med nordiske banker nå som kollapsen i Silicon Valley Bank og Signature Bank sender bankaksjer ned verden over? Vi spør bankanalytiker Håkon Astrup i DNB Markets. 

  Du får også høre hva regjeringen forteller Stortinget om Fosen-vindparken og andre nyheter som preger markedet.