<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Self Storage Group melder om flere oppkjøp

Torsdag melder Self Storage Group om kjøp av eiendom i Sverige.

Publisert 16. mars 2023 kl. 09.10
Oppdatert 16. mars 2023 klokken 09.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord
NYTT KJØP: Self Storage Group-sjef Fabian Søbak kjøper ny eiendom. Foto: Self Storage Group

 

Onsdag ettermiddag meldte Self Storage Group at selskapet hadde inngått avtale om kjøp av en eiendom i Gl. Jennumvej 3 i Randers, Danmark, for 2,4 millioner danske kroner. Eiendommen har et potensielt utleiebart areal på 550 kvadratmeter, og anlegget er anslått å åpne i fjerde kvartal 2023.

Torsdag morgen melder Self Storage Group om kjøp av en eiendom i Lundavägen i Malmö, Sverige. Transaksjonen har en verdi på 39,8 millioner svenske kroner. Anlegget forventes å åpne i første kvartal 2024 og har et potensial på 4.700 kvadratmeter med areal for utleie.