<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det er deilig å kunne kjøpe billige aksjer igjen

Jan Petter Sissener gjestet Finansavisens Børsmorgen torsdag 16. mars, og snakket blant annet om bankuroen og hvilke bankaksjer de liker i Canopus.

    Publisert 16. mars 2023 kl. 10.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord
    – Deilig å kunne kjøpe billige aksjer igjen
    – Jeg greier ikke bli engestelig av dette. Mulig vi skal ned 10-20 prosent. Men når vi snakkes om 6 måneder vil du ha tjent penger på aksjene du kjøper nå, sier Jan Petter Sissener.

    – Det er deilig å kunne kjøpe billige aksjer igjen, sier Jan Petter Sissener i Finansavisens Børsmorgen.

    Der snakker han blant annet om hva han tror om den videre utviklingen etter at det ble klart at Credit Suisse får et kriselån på 500 milliarder kroner fra Sveits' sentralbank.

    – Jeg greier ikke bli engstelig, for noe kommer til å gå galt, men verden kommer til å bestå, sier Sissener.

    På spørsmål om han bankuroen får ham til å selge seg ned i hjertebarnet sitt, Storebrand:

    – Hvorfor i himmelens navn skulle jeg det?

    Sissener om Scatec og Credit Suisse
    16.03.2023 Forvalter Jan Petter Sissener ble tilbudt Scatec-aksjer. Han forklarer hvorfor han takket nei, mens Equinor altså takket ja. Vi diskuterer også siste nytt om banksektoren og Credit Suisse. – Europa er nødt til å matche innskuddsgarantien USA gir, sier forvalteren om hva han mener må skje under rentemøte i Den europeiske sentralbanken torsdag ettermiddag.

    Han snakker også om Equinors oppkjøp i Scatec.

    – Vi fikk også tilbud om å kjøpe, men vi skjønner det ikke helt, og vet ikke hva Scatec egentlig er verdt. Det er litt uoversiktlig. Da penger var gratis kunne man investere i solparker, men nå er nedsiden og risikoen for stor.