<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Okea-sjefen om milliardjafset: – Dette er en gigant

Okea vokser kraftig når de nå blar opp over 2,3 milliarder kontant for å kjøpe seg inn i giganten Statfjord. Hør sjefen fortelle om oppkjøpet i Børsmorgen!

Publisert 20. mars 2023 kl. 10.54
Oppdatert 20. mars 2023 klokken 13.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord
Okea tar milliardjafs i Statfjord
20.03.2023 – Vi driver ikke med leilighetsflipping, spøker en fornøyd Okea-sjef Svein J. Liknes som nå har landet en deal som gjør selskapet betydelig større. De blar opp over 2,3 milliarder for å kjøpe 28 prosent i Statfjord-feltet i en deal med Equinor. Avtalen er i cash og vi spør hvor mye mer kapasitet Okea har til oppkjøp, hvor mye de må dele med Equinor hvis oljeprisen stiger og hvorfor akkurat dette feltet er så interessant.

 

– Vi driver ikke med leilighetsflipping, spøker en fornøyd Okea-sjef Svein J. Liknes som nå har landet en deal som gjør selskapet betydelig større. 

Okea varslet mandag morgen at blar opp over 2,3 milliarder for å kjøpe 28 prosent i Statfjord-feltet i en avtale med Equinor.

Nyheten sendte Okea-aksjen kraftig opp på Oslo Børs mandag.

Takket være gode tider i oljebransjen med høye inntekter kan Okea gjøre opp oppkjøpet i kontanter, slik Okea også gjorde ved forrige oppkjøp.

Vi spør Okea-sjefen  hvor mye mer kapasitet Okea har til oppkjøp nå, hvor mye de må dele med Equinor hvis oljeprisen stiger og hvorfor akkurat dette feltet er så interessant.

Se flere sender og intervjuer på fa.no/TV