<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Visa-samarbeid med PayPal og Venmo

Visa skal samarbeide med PayPal og Venmo for å gjøre betalinger gjennom ulike plattformer mest mulig smertefritt.

Publisert 12. apr. 2023 kl. 09.23
Oppdatert 12. apr. 2023 klokken 14.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
SAMARBEID: Visa skal samarbeide med PayPal for å gjøre overføringer mellom ulike plattformer bedre.  Foto: Dreamstime

Visa kunngjorde tirsdag kveld at selskapet skal samarbeide med PayPal og Venmo for å gjøre det lettere for privatpersoner å flytte penger raskt og sikkert mellom forskjellige digitale betalingsapper gjennom den nye tjenesten Visa+. 

I løpet av året skal også brukere av Venmo og PayPal i USA kunne flytte penger sømløst mellom de to plattformene. 

For å bygge samarbeid på tvers av betalingsplattformer vil Visa også samarbeide med DailyPay, i2c, TabaPay og Western Union. Disse selskapene vil også integrere Visa+ i sine plattformer, opplyser selskapet i en pressemelding. 

«Forbrukere fortsetter å søke enkle og sømløse måter å digitalt flytte penger mellom venner og familie, inkludert muligheten til å sende penger mellom forskjellige betalingsplattformer», heter det i en uttalelse fra konserndirektør Chris Newkirk i Visa. 

Ifølge betalingstjenesten vil ikke Visa+-brukere trenge å ha et Visa-kort. Tjenesten vil lanseres for amerikanske kunder med utvalgte partnere senere i år, og mens en bredere lansering er tiltenkt midten av neste år.