<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SpareBank 1 Nord-Norge ser etter ny sjef

Liv B. Ulriksen gir seg som konsernsjef for SpareBank 1 Nord-Norge.

Publisert 17. apr. 2023 kl. 08.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 174 ord
GÅR AV: Konsernsjef LIV Ulriksen har gitt styret i Sparebank 1 Nord-Norge halvannet år på å finne hennes etterfølger. Foto: Marius Fiskum

 

Styret i SpareBank 1 Nord-Norge varsler mandag at de vil begynne å se etter en ny konsernsjef etter at Liv B. Ulriksen har varslet at hun ønsker å pensjonere seg innen utgangen av 2024.

– Vi starter nå, men kommer til å bruke den tiden vi trenger. Liv vil fortsette frem til ny konsernsjef er funnet, så konsernet er i trygge hender, sier styreleder Eirik Frantzen. 

Frantzen forventer stor interesse. 

– Å være konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge er en av de mest spennende jobbene i Nord-Norge, så vi forventer stor interesse for stillingen., legger han til.  

Ulriksen har vært konsernsjef siden februar 2020. 

– Det er en omfattende prosess å rekruttere ledere til stillinger som denne, så forutsigbarhet og åpenhet er viktig. Jeg har underrettet styret om at jeg etter hvert ønsker å gå av, men at jeg fortsetter til ny konsernsjef er på plass. Om det tar 9, 12 eller 18 måneder er mindre viktig, konsernet har min fulle oppmerksomhet og energi frem til det skjer, sier hun.