<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Går til angrep på arbeidsgiver via LinkedIn

  Publisert 2. mai 2023 kl. 10.08
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 186 ord
  PARTNER I BULLPEN CAPITAL: Ann Lai gikk rett på LinkedIn og fortalte om sitt farvel med selskapet og kom samtidig med sterke beskyldninger om kvinnefiendtlige opplevelser og minoritets-krenkelser. FOTO:Skjermbilde fra LinkedIn

  Etter å ha bidratt til å stable et fond på 145 millioner dollar, tilsvarende 1,5 milliarder kroner, på beina – fikk Ann Lai sparken fra Bullpen Capital, skriver Techcrunch.

  Lai var fullverdig partner i Bullpen da det nyligste fondet ble etablert, og i et innlegg på LinkedIn , skriver hun at det ble det siste hun gjorde før hun ble sparket.

  Til TechCrunch ønsker ikke Lais juridiske bistandsytere ved Quinn Emanuel Urquhart & Sullivans Michael Liftik å si noe utover en kort kunngjøring:

  – Hun ble ikke presentert for en mulighet til å bli etter utgangen av april. Vi tror hun ble tvunget ut, ulovlig, fordi hun ikke var redd for å si sin mening og dele sine synspunkter. Hard debatt ble tilsynelatende tolerert blant de hvite, mannlige partnerne, men uakseptabelt da det kom fra Ann, den eneste kvinnen og minoriteten i partnerskapet. 

  I en kommentar til TechCrunch sier en talsperson for Bullpen: 

  –Vi er skuffet over Lais nylige kommentarer om Bullpen, og er sterkt uenig.

  På LinkedIn beskriver Lai Bulpen Capital som et «helhvitt og bestående av bare menn og at likestilling aldri eksisterte».