<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeprisen litt opp – oppdrettsaksje rett ned

  Publisert 5. mai 2023 kl. 15.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 141 ord
  Oljeprisen litt opp – Scatec rett opp
  05.05.2023 Oljeprisen bidro til å løfte oljeaksjene og Equinor var i støtet fredag. Aker BP var også i siget, mens Scatec gikk rett opp, på det som kanskje var en lettelse for mange aksjonærer. Norwegian økte i april og varsler rekordsommer. Aksjen var pent opp. Like bra gikk det ikke for Statt Torsk, som var dagens taper. Analytiker Andreas Nygård I Kepler Chevreux så ikke helt hva som kan forsvare den sterke oppgangen i Scatec-aksjen, men holder på kjøpsanbefalingen. Investor Sverre Bjerkeli fortalte at han nå er all in i aksjer, har giret opp og sitter med aksjer for 700 millioner kroner. Resultatet i første tertial var på 90 millioner kroner.

  Oljeprisen bidro til å løfte oljeaksjene og Equinor var i støtet fredag. Aker BP var også i siget, mens Scatec gikk rett opp, på det som kanskje var en lettelse for mange aksjonærer. 

  Norwegian økte i april og varsler rekordsommer. Aksjen var pent opp. Like bra gikk det ikke for Statt Torsk, som var dagens taper. 

  Analytiker Andreas Nygård I Kepler Chevreux så ikke helt hva som kan forsvare den sterke oppgangen i Scatec-aksjen, men holder på kjøpsanbefalingen. 

  Investor Sverre Bjerkeli, som nettopp var kommet hjem fra 14 dager på motorsykkelsetet i Chile og Argentina, fortalte at han nå er all in i aksjer. Han har giret opp og sitter med aksjer for 700 millioner kroner. Resultatet i første tertial var på 90 millioner kroner, men skjønner ikke helt hvorfor den største investeringen hans plutselig falt over 30 prosent nå i starten av mai.