<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Alfie Haaland flytter til Sveits

Alfie Haaland har flyttet til den lille fjellandsbyen Andermatt i Sveits.

  Publisert 1. juni 2023 kl. 15.50
  Oppdatert 1. juni 2023 klokken 16.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 134 ord
  TAR MED SEG FORMUEN: Pappa Haaland har flyttet til Sveits. Foto: NTB

  Alfie Haaland, far til Erling Braut Haaland, skal 5. mai ha meldt flytting til den sveitsiske fjellandsbyen Andermatt, ifølge Dagbladet. Ifølge folkeregisteret ble han registrert utvandret til Sveits den 8. mai i år.

  I 2021 stod han oppført med en formue på 36,1 millioner kroner og en inntekt på 5,9 millioner kroner. 

  Erling Braut Haaland (22) har den siste tiden vært en av verdens heteste fotballspillere. Haaland debuterte blant de best betalte idrettsutøverne i år. Ifølge Forbes har han en inntekt på elleville 52 millioner dollar, som utgjør litt over en halv milliard norske kroner.

  Sent i mars ble det klart at Alfie og den tidligere England-proffen Egil Østenstad har etablert et nytt investeringsselskap i Luxembourg, under navnet Pillage 3. Pillage er det engelske uttrykket for plyndring og bygger oppunder Haalands vikingstempel på fotballøya.