<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

80 ansatte blir medeiere

Sentrale meglere i Astrup Fearnley blir medeiere i selskapet. De skal eie 30 prosent av aksjene via nyetablerte Broker Holdings Co.

Publisert 16:22 9. juni 2023
Oppdatert 19:05 9. juni 2023
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 793 ord
UTE MED KUNDER: Nor-Shipping er høysesong for møter, middager og sosial mingling i shipping. Her er Astrup Fearnley-sjefen Marius Hermansen (nummer to fra venstre) på vei fra TradeWinds-festen på «Christian Radich» onsdag kveld sammen med (fra venstre) John Fredriksens gassjef Øystein Kalleklev, Flex LNGs og Avance Gas' kommersielle direktør Halfdan Marius Foss og Athenian Groups toppsjef Jens Martin Jensen. Bak dem går Richard Tyrrell fra gassrederiet CoolCo. Foto: Iván Kverme