<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljepris på 73 dollar – PGS rett ned

  Publisert 12. juni 2023 kl. 16.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Oljeprisen under 73 dollar – PGS rett ned
  12.06.2023 Saudi-Arabia har ikke oppnåd det de ønsket med å kutte en million fat om dagen i juli. Det ble et blaff, men så har oljeprisen falt tilbake, og mandag faller den under 73 dollar fatet igjen. PGS ble dagens taper av tungvekterne, etter å mistet en kontrakt selskapet meldte om i mars. Trygve Hegnar kommenterte både oljeprisen, PGS-raset, SAS-oppgangen, Norse-tallene og problemene for elbilladeselskapet Easee. Managing partner Petter Nylend i Akershus Eiendom kunne fortelle om kraftig oppgang i leieprisene i Oslo, men også om en yield på vei mot 4,5 og et fall i eiendomsverdiene på 10 til 15 prosent.

  Saudi-Arabia har ikke oppnådd det de ønsket med å kutte en million fat om dagen i juli. Det ble et blaff, men så har oljeprisen falt tilbake, og mandag faller den under 73 dollar fatet igjen. 

  PGS ble dagens taper av tungvekterne, etter å mistet en kontrakt selskapet meldte om i mars. 

  Trygve Hegnar kommenterte både oljeprisen, PGS-raset, SAS-oppgangen, Norse-tallene og problemene for elbilladeselskapet Easee. 

  Managing partner Petter Nylend i Akershus Eiendom kunne fortelle om kraftig oppgang i leieprisene i Oslo, men også om en yield på vei mot 4,5 og et fall i eiendomsverdiene på 10 til 15 prosent.