<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rentebonus: Sentralbanksjefen i Arendal

Publisert 17. aug. 2023 kl. 18.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 66 ord
Rente-bonus: Sentralbanksjefen i Arendal
17.08.2023 Sentralbanksjef Ida Wolden Bache kommer til vårt studio i Arendal for å forklare hvorfor Norges Bank igjen rekker opp renten og varsler at mer er på vei i september. Samtidig tar vi en prat med sjeføkonom i Sparebanken Sør, og tidligere statssekretær i Finansdepartementet, Tore Vamraak, om rentenyheten, når norsk økonomi skal kjøle seg ned og hvor mye politikernes pengebruk har gjort vondt verre for Wolden Bache.

Sentralbanksjef Ida Wolden Bache kommer til vårt studio i Arendal for å forklare hvorfor Norges Bank igjen setter opp renten og varsler at mer er på vei i september.

Samtidig tar vi en prat med Tore Vamraak, sjeføkonom i Sparebanken Sør og tidligere statssekretær i Finansdepartementet, om rentenyheten, når norsk økonomi skal kjøle seg ned og hvor mye politikernes pengebruk har gjort vondt verre for Wolden Bache.