<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eiendomsrally i Europa, Norge på vent

Vi holder oss på mer enn armlengdes avstand til hele bredden av norske børsnoterte eiendomsselskaper. Men siste måneders eiendomsrally i Europa er nok en liten forsmak på hva som kan vente utkjørte eiendomsinvestorer når det en gang snur også på Oslo Børs.      

Publisert 18. aug. 2023 kl. 12.54
Oppdatert 21. aug. 2023 klokken 12.33
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 550 ord
Litt optimisme: Noe bredt eiendomskrasj med tilhørende utfordringer for hele økonomien ligger ikke i kortene, mener Sveriges riksbanksjef Erik Thedéen. På Stockholmsbørsen har eiendomsaksjene i snitt hatt en positiv utvikling nå i sommer.   Foto: Bloomberg