<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sanksjonene mot russisk olje gir utilsiktet løft i oljepriser og tankrater

“Show me a price cap and I’ll show you a shortage” er et slagord fra økonomer som hyller fri prisdannelse. At Vestens forsøk på å innføre et pristak på russisk olje nå kan ende med å bli et prisgulv i stedet, er i ferd med å aktualisere denne påstanden. Tankratene blir trolig høye nesten uansett.

Publisert 1. sep. 2023 kl. 14.22
Oppdatert 7. sep. 2023 klokken 13.01
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 1132 ord
Meget gode tider: Arctic Securities mener utsiktene til tankmarkedet er svært gode, nesten uansett, og at tankaksjene har mer å gå på. Bildet viser et av D/S Nordens produkttankskip. Foto: DS AS Norden