<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Mange lurer på hvorfor ikke Norwegian går mer

  Publisert 7. sep. 2023 kl. 17.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 177 ord
  Korreksjon på Oslo Børs
  07.09.2023 Etter en oppgang på over 25 prosent siden slutten av juni, til over 91 dollar fatet på høyeste tirsdag og onsdag, korrigerte oljeprisen litt ned torsdag. Korrigerte litt ned gjorde også hovedindeksen på Oslo Børs. Det kommer etter en oppgang på 4-5 prosent den siste måneden og over 8 prosent siden slutten av juni. Trygve Hegnar kommenterte utviklingen i oljeprisen og utviklingen på Oslo Børs. Han hadde også klare meninger om flyselskapene, i lys den sesongen de nå går inn i. Norwegian, Norse Atlantic og SAS. De amerikanske flyselskapene kom med advarsler i går og falt videre. Stig Myrseth, som nå leter etter Lithium i Zimbabwe, var dagens gjest. Han tror at leting etter, og utvinning av, mineraler vil bli dette tiårets store hit.

  Etter en oppgang på over 25 prosent siden slutten av juni, til over 91 dollar fatet på høyeste tirsdag og onsdag, korrigerte oljeprisen litt ned torsdag. Korrigerte litt ned gjorde også hovedindeksen på Oslo Børs. Det kommer etter en oppgang på 4-5 prosent den siste måneden og over 8 prosent siden slutten av juni.

  Trygve Hegnar kommenterte utviklingen i oljeprisen og han hadde også klare meninger om flyaksjene, som nå kanskje går en litt tyngre sesong i møte nå, med høyere drivstoffpriser. Selskaper som Norwegian, Norse Atlantic og SAS. 

  Dagens vinner på Oslo Børs var legemiddelaksjen PCI Biotech, etter å ha fått godkjent et patent i Europa. Taperen var en annen legemiddelaksje, Cicero Holding.

  Stig Myrseth, som nå leter etter Lithium i Zimbabwe, var dagens gjest. Han tror at leting etter, og utvinning av, «grønne» mineraler vil bli dette tiårets store ting. Men han følger også med i markedene og på Oslo Børs, og hadde fem aksjeanbefalinger for de to ulike scenariene han nå tror vi står overfor.

  Se hele Økonominyhetene torsdag 7. september i videoruten øverst eller på våre TV-sider.