<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Apple har lansert iOS 17

Apple har nylig utgitt årets mest omfattende programvareoppdatering.

  Publisert 18. sep. 2023 kl. 21.03
  Oppdatert 18. sep. 2023 klokken 21.11
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 142 ord
  PROGRAMVAREOPPDATERING: Apple har introdusert en rekke spennende forbedringer i den nyeste iOS 17-oppdateringen. Foto: NTB

  På mandag lanserte Apple iOS 17, deres mest omfattende programvareoppdatering for året. Denne oppdateringen er tilgjengelige for alle med en iPhone fra 2018 eller senere.

  Årets oppdatering inneholder mange forbedringer i noen av de mest brukte appene, inkludert Telefon-appen, Meldinger og Safari.

  To av høydepunktene knyttet til den nye programvareoppdateringen er:

  Kontaktplakater: En av de mest betydningsfulle endringene vil være en ny funksjon som lar iPhone-brukere velge et bilde og en skrifttype for å endre hvordan de vises når de ringer andre. Med iOS 17 kan brukere lage sin egen «kontaktplakat» på en svært lik måte som de kan tilpasse låseskjermen sin.

  Bedre automatisk korrigering: Apples automatiske korreksjon har blitt forbedret med en transformerbasert språkmodell, en slektning av teknologien som brukes i ChatGPT. Brukere kan også automatisk fullføre setningene sine ved å trykke på mellomromstasten hvis det er et forslag tilgjengelig.

  Les mer om iOS 17 her