<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Det blir dyrere å fly, Telenor selger satellitter og Telia-sjefen om en mobilepoke som er over

  Publisert 16. nov. 2023 kl. 17.04
  Oppdatert 16. nov. 2023 klokken 17.07
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 72 ord
  Det blir dyrere å fly, Telenor selger satellitter og Telia-sjefen forteller om en mobilepoke som er over
  16.11.2023 Aktører som Forsvaret og Avinor tester nå ut private mobilnett over 5G, samtidig som bedrifter og privatpersoner stadig bruker mer data. Det betyr at det gamle 2G, eller GSM-nettet, må vike. Telia Norge-sjef Stein-Erik Vellan kommer til studio. Vi ser også nærmere på dagens viktigste nyheter, inkludert Odas fusjon med den svenske nett-mataktøren Mathem, regjeringens forslag for hvordan Avinor skal reddes og siste nytt rundt eiendomsskandalen i Sverige som involverer Heimstaden og Alecta.

  Aktører som Forsvaret og Avinor tester nå ut private mobilnett over 5G, samtidig som bedrifter og privatpersoner stadig bruker mer data. Det betyr at det gamle 2G-, eller GSM-nettet, må vike. Telia Norge-sjef Stein-Erik Vellan kommer til studio. 

  Vi ser også nærmere på dagens viktigste nyheter, inkludert Odas fusjon med den svenske nettmataktøren Mathem, regjeringens forslag for hvordan Avinor skal reddes og siste nytt rundt eiendomsskandalen i Sverige som involverer Heimstaden og Alecta.