<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Jeg er bare lei meg for at jeg ikke kan kjøpe mer

Forvalter Jan Petter Sissener har en klar bankfavoritt for dem som vil sove godt om natten.

Publisert 18. nov. 2023 kl. 17.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 201 ord
– 2024 blir forsikringsselskapenes år
17.11.2023 Storebrand gikk som en kule etter kvartalsrapporten, men hvor trygg er Jan Petter Sisseners store favorittaksje hvis rentene kuttes og markedet tanker? Vi spør forvalteren som har ståltro på forsikring for neste år.

– Jeg er bare lei meg for at jeg ikke kan kjøpe mer, jeg, sier Jan Petter Sissener om sin nyeste aksjefavoritt.

– Storebrand vokser i alle ben, banken vokser og forsikringsprisene skal jo opp, legger han til.

Storebrand er største posisjon i porteføljen til Canopus, og aksjen er styrket 10 prosent på Oslo Børs siste måned. 6 prosent utbytteyield pluss tilbakekjøp er helt greit, mener forvalteren.

– Skal du virkelig sove godt om natten, og få en aksje som kommer til å tikke og gå de neste årene i riktig retning, så er det Storebrand.

Storebrand steg 6 prosent på børs etter at de la frem tallene for årets tredje kvartal. Gruppen endte med et resultat på 574 millioner kroner, opp fra 357 millioner kroner i samme periode året før.

I starten av november kom nyheten om at storeier EQT har solgt aksjer i selskapet for over 400 millioner kroner, men Sissener sitter stille i båten. Særlig har oppmerksomheten rundt pensjonssparing økt, noe som gagner forsikringsselskapene, sier han.

– Neste år kan bli forsikringsselskapenes år. Forsikring er veldig lavt priset, også skade, internasjonalt. 

Men hvor trygg er Sisseners favoritt hvis rentene kuttes og markedet tanker? Se intervjuet i videoen over.