<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sissener kjøper ikke flyaksjen ennå: – Et selskap vi følger

Norwegian er vinneren blant flyselskapene etter pandemien, men forvalter Jan Petter Sissener er skeptisk.

  Publisert 19. nov. 2023 kl. 08.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 142 ord
  Sissener kjøper ikke Norwegian ennå: – Et selskap vi følger
  17.11.2023 Norwegian får foreløpig nei til å kjøpe Widerøe og faller på børs, men er det interessant å kjøpe flyselskapet som har sust ut av pandemien som vinneren? Vi spør forvalter Jan Petter Sissener som var gjest i børsmorgen.

   

  Fredag kom nyheten om at Konkurransetilsynet igjen sier foreløpig nei til Norwegians oppkjøp av Widerøe. Flyksjen var ned 3 prosent rundt børsåpning, og på spørsmål om Jan Petter Sissener sitter med Norwegian-aksjer, svarer han:

  – Nei, vi har gitt opp flyindustrien, tror jeg.

  – For godt?

  – Nei, det vet jeg ikke, men jeg synes konkurransebildet er komplisert å se. Man har ikke historisk sett tjent store penger på flyindustrien, med mindre du har holdt i lavprisselskapene.

  Norwegian er likevel et selskap fondet hans Canopus følger med på.

  – Sannsynligheten for at de blir det eneste norske flyselskapet er absolutt til stede, og da kan de melke den norske konsumenten ganske godt. Men vi får se om de norske konsumentene har penger å bruke etter at politikerne er ferdig med dem, sier Sissener.