<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

REC Silicon gjenopptar produksjonsanlegget i Moses Lake.

Silisiumproduksjonen har startet i Rec Silicons anlegg i Moses Lake. Første forsendelse ventes første kvartal 2024.

  Publisert 30. nov. 2023 kl. 22.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 152 ord
  STARTER OPP: Rec Silicons anlegg i Moses Lake i USA. FOTO: Rec Silion

  Rec Silicon ga torsdag kveld en oppdatering om den vellykkede gjenopptakelsen av sitt produksjonsanlegg i Moses Lake i USA.

  Oppstartsprosessen begynte sent i oktober og tidlig i november, og Rec Silicon går frem med de initielle systemene som er nødvendige for å øke produksjonsprosessen. Silan III-enheten har blitt satt i drift, og produksjonen av det første granulære polysilikonet er nå i gang. Selskapet planlegger å gradvis øke kapasiteten for å oppnå full tilgjengelighet av granulært polysilikon innen fjerde kvartal 2024.

  Selskapet ser på muligheter for å vurdere å fremskynde planen og tempoet for den tidligere kommuniserte økningen samtidig som stabilitet opprettholdes, med fokus på kontinuerlig forbedring av produktet.

  Adm.direktør, Kurt Levens, understreker selskapets forpliktelse til stabilitet og økt kapasitetsutnyttelse. Som kjent, har selskapet som mål å starte leveransene av høyren granulært polysilikon i første kvartal 2024, med ytterligere detaljer som vil bli presentert under den kvartalsvise resultatoppdateringen i februar.