<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Asetek ønsker å avnoteres fra Oslo Børs

Selskapet ønsker å avnoteres fra Oslo Børs, og heller kun være listet på børsen i København.

  Publisert 6. des. 2023 kl. 21.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  ASETEK: Asetek ønsker å avnoteres fra Oslo Børs. ASETEK

  I forlengelsen av Aseteks kunngjøring 8. mars 2023 vedrørende selskapets intensjon om å notere selskapets aksjer på Nasdaq København og deretter søke om avnotering av aksjene på Oslo Børs, ble det på en ekstraordinær generalforsamling 5. desember 2023 vedtatt å godkjenne en søknad om avnotering av Aseteks aksjer på Oslo Børs, fremkommer det av en børsmelding.

  Som følge av dette har Asetek 6.desember sendt inn en søknad om avnotering av Aseteks aksjer til Oslo Børs. Forutsatt at Oslo Børs aksepterer søknaden forventes avnoteringen å være gjennomført rundt 1. april 2024.

  Aseteks aksjer har vært dobbeltnoterte på Oslo Børs og Nasdaq København siden noteringen på Nasdaq København i mai i år, og vil fortsette å være notert på på Nasdaq København etter avnoteringen fra Oslo Børs.