<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

«Rekordsvak» rapport: – Mye skyldes energibransjen

  Publisert 19. jan. 2024 kl. 17.12
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 70 ord
  Bedrifter i Sør-Norge med «rekordsvak» stemningsrapport
  19.01.2024 Sjeføkonom Kyrre M. Knudsen i Sparebanken 1 SR Bank er ute med et ferskt konjunkturbarometer. Som NHOs barometer også har vist, så er norske bedrifter pessimistiske og ser for seg aktivitetsfall i 2024. Samtidig holder Stavanger-regionen jevnere kurs, og det er aktiviteten i oljen vi kan takke for det, ifølge sjeføkonomen. Vi diskuterer dette, nedgangen i bygg og anlegg, og ikke minst hva Norges Bank kan komme til å gjøre på neste ukes rentemøte.

  Sjeføkonom Kyrre M. Knudsen i SpareBank 1 SR-Bank er ute med et ferskt konjunkturbarometer. Som NHOs barometer også har vist, er norske bedrifter pessimistiske og ser for seg aktivitetsfall i 2024.

  Samtidig holder Stavanger-regionen jevnere kurs, og det er aktiviteten i oljen vi kan takke for det, ifølge sjeføkonomen.

  Vi diskuterer dette, nedgangen i bygg og anlegg, og ikke minst hva Norges Bank kan komme til å gjøre på neste ukes rentemøte.