<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pensjon spises opp av formuesskatt: – En straff for ikke å ha brukt opp penger på fest og moro

Høy beskatning av formue spiser opp velstående nordmenns pensjon. Jo rikere man er, jo mer går man i minus. – Oppleves som en straff for ikke å ha brukt opp pengene på fest og moro, sier Per-Ole Hegdahl.

    Publisert 27. feb. 2024 kl. 18.00
    Oppdatert 28. feb. 2024 klokken 12.05
    Lesetid: 5 minutter
    Artikkellengde er 1157 ord
    FORMUE SPISER PENSJONEN: – Vi opplever at folk med verdifulle boliger ser seg nødt til å veksle inn boligen i noe mindre verdifullt når de blir pensjonister. De må det for å få hjulene til å gå rundt, sier skatteadvokat Per-Ole Hegdahl i Handelsbanken. Foto: Bård Gudim