<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Foto: Thomas Bjørnflaten

Knut Brundtland: – Den mest absurde scenen

Som statsminister for Arbeiderpartiet, ble moren Gro hele Norges landsmoder. Selv ble Knut Brundtland styrtrik finanstopp med en forkjærlighet for østers, dyre viner og en kunstsamling så stor at deler av den må oppbevares på lager.

Category iconFinans
    Publisert 14:55 16. mai 2024
    Lesetid: 1 minutt

    Sønnen til Gro Harlem Brundtland vokste opp med politikk, men valgte finans. Kapital har møtt arbeidende styreleder i det børsnoterte meglerhuset ABG Sundal Collier, Knut Brundtland. Han har en finger med i mye av spillet som rører seg i børsens kriker og kroker.

    I likhet med resten av Norge har Knut sittet klistret til TV-skjermen for å få med seg NRK-serien “Makta”. I motsetning til de fleste andre vet han svaret på hva som er “løgn, sannhet og dårlig hukommelse”, stikkordene som produsenten av intrigene i Arbeiderpartiet har frontet serien med. Mer om det kan du se i videoen over. 

    Les hele portrettet med ABG-toppen her: