<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

24 år siden sist

Patek Philippe, som startet i 1839, og ledet i generasjoner av samme familie, kommer med nye modeller for første gang på 24 år.

    Publisert 31. mars 2023 kl. 16.04
    Oppdatert 31. mars 2023 klokken 16.11
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord
    PATEK PHILIPPE: Denne klokken gikk for over 10 millioner euro i 2016. Snart kommer nye modeller fra den kjente produsenten. FOTO:NTB

    Adm. direktør i Patek Philippe, Thierry Stern, planlegger å lansere en ny modellserie for første gang siden 1999, skriver Bloomberg.

    Den familieeide sveitsiske urprodusenten forventer selv at den nye modellen skal konkurrere med de mest ettertraktede klokkene som i dag er på markedet. 

    Klokken skal ifølge Bloomberg lanseres senere i 2023.

    – Designet er ferdig, og prototypen er klar, og jeg liker den virkelig, sier Stern til Bloomberg.

    Stern sa ikke om de nye modellene vil bestå av sportsmodeller som Pateks mest ettertraktede Nautilus – opprinnelig designet av Gerald Genta – eller kjoleklokker som Ellipse.

    Under pandemien steg prisene på Patek Philippe-klokker til skyhøye nivåer i annenhåndsmarkedet.

    Stern sier også til Bloomberg at selskapet lager 70.000 klokker i året, som er maksimal kapasitet, samtidig som kvaliteten opprettholdes. 

    Patek Philippe har ingen planer om å følge Rolex med autentisering for videresalg på annenhåndsmarkedet, gjennom autoriserte forhandlere.