Finans og forsikring

Hammers
HAMMER 15.10.2019 kl 23:26 10672

På flere oppfordringer fra landets trolig mest kjente Skipssjef, selveste SKIPSSJEFEN, legger jeg ut en liten teknisk vurdering av B2H.
Selskapet jeg selv var litt inn og ut av høsten 2017, men som jeg forlot (ref gamle logger) på 20,30 den 6.des.
I ettertid; et skikkelig blinktreff!

Bildet i dag er et HELT annet - og kursen ligger an til å bikke under den endelige avgrunnen ved ytterligere fall under dagens...........
.........eller; KAN det faktisk gå mot bedre tider fra disse nivåene? Jeg har ikke peiling, men for tiden er det TO trendlinjer som er i ferd med å krysse.

En horisontal som tidligere har hatt TO rekyler fra dagens nivå - og en fallende som har ligget som et lokk over kursen fra i sommer.
https://www.tradingview.com/x/OqnB1o7F/

Enkelt og greit; Den første av disse som får et markert brudd som SLUTTKURS vil mest trolig også vise den mer langsiktige veien videre!
- Brytes den horisontale støtten gis STRAKS et ganske så enormt salgssignal!
- Brytes den fallende motstanden må kursen først over kr 6 - deretter over et par høyere nivåer - før det kan bli mer fart etter ca 7.30!

Hilsen Hammers.......som samtidig minner om at alle mulige "breaking news" raskt kan gi store utslag - begge veier!
PS: Pr dd ser det mest ut som om det grusomme scerariet skal slå til.......men DERE får se hva som faktisk skjer framover!
Redigert 21.01.2021 kl 08:33

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.