IKT og Tech

oljen
IDEX 20.11.2019 kl 15:44 17465

Høsten 2017 gikk Pareto ut med en kjøpsanbefaling på IDEX og kursmål 11 kroner. Den gang lå kursen på 4,80 kroner. Selv om artikkelen er to år gammel, bør synet på verdsettingen av aksjen ikke ignoreres. Husk at IDEX så sent som i oktober i fjor ble handlet til nivåer over 7 kroner. IDEX kommer sterkt tilbake, og da vil meglerhus som Pareto eller andre kappes om å anbefale aksjen og høyne kursmålene. 2, 3, og 4 kroner i kursmål vil i så fall gi meget pen gevinst i forhold til dagens lave kursnivå. Det er vel en grunn til at Keith nylig lastet opp med 70 millioner aksjer i selskapet. Har en følelse av at enkleste måten å bli rik på er å kjøpe IDEX og legge aksjene i en skuff, til IDEX får sItt varslede gjennombrudd i 2020 og alle skal kjøpe aksjen.

https://finansavisen.no/nyheter/boers-finans/2017/12/pareto-mener-idex-er-en-doblingskandidat

"Idex lanserte mandag en ny, stor og fleksibel fingeravtrykssensor til smartkort. Dette er negativt for konkurrenten Next Biometrics, mener Pareto Securities ifølge TDN Finans. -Den nye sensoren utvider produkttilbudet i Idex, og tar ned risikoen knyttet til kommersiell fremgang inkludert i våre estimater. For Next Biometrics er dette negativt, ettersom den nye Idex-sensoren nå møter kravene til størrelse på 169 kvadratmillimeter definert av ISO, skriver meglerhuset.Pareto har ifølge nyhetsbyrået en kjøpsanbefaling på Idex, med kursmål 11 kroner. Idex stiger 0,6 prosent til 4,83 kroner på Oslo Børs mandag ettermiddag, mens Next Biometrics er opp én prosent til 49,60 kroner. Meglerhuset ser dermed en oppside i Idex på hele 127 prosent fra dagens nivåer."
Redigert 21.01.2021 kl 07:54

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.